Resultater

Resultater


Resultater 2018 »


2018 startede ud med deltagelse i Nordisk Mesterskab i Norge.

Det danske hold forsvarede sidste års guldmedalje på fornemmeste vis og tog igen guldet med hjem til Danmark. Individuelt blev det til to flotte 2. pladser.

Derefter blev parret udtaget til at endnu engang at repræsentere Danmark i Nations Cup ved Equitour i Uggerhalne. Holdet opnåede en flot 2. Plads.

Danmarks Mesterskabet blev igen afholdt på det flotte Broholm Gods og atter engang blev der høstet 3 høje placeringer.

Nations Cup i Falsterbo skulle også forsvares så endnu engang måtte parret ud at rejse for at repræsentere Danmark.

Som 2. reserve til WEG i Tryon, USA, til 2. bedste dansker må siges at være  årets højdepunkt. Det var en lang rejse men absolut turen værd. Et resultat i Grand Prix på over 70% gav adgang til Grand Prix Special, hvor de, imod verdens bedste ryttere og heste, formåede endnu engang over 70%, at ende på en flot 24. plads til Verdens mesterskaberne i dressur 2018.

Absolut karrierens højdepunkt.

Parret Finckenstein TSF og Rikke Svane, har sammen over 70 Grand Prix placeringer i deres 11 år lange karriere og partnerskab.


Resultater 2017 »


Stævnesæsonen 2017 begyndte under varmere himmelstrøj, i Doha. Her var det Finckenstein TSF og Rikke Svanes 3. stævnedeltagelse, ved det 5 stjernede CDI stævne, på det storslåede hestesportscenter Al Shaqab. I et stærkt felt, blev det til en 8.plads i den indledende Grand Prix. Lørdagens Grand Prix Kür bød på avancement, og med 75,35% sluttede ekvipagen på en 6. plads, lige foran Carl Hester.

 

Tilbage i Europa, fortsatte sæsonens stævner i Stadl Paura. Her red Rikke Svane og Finckenstein TSF sig til sejren i Grand Prix med 72.22% med over 2% til nr 2. Succesen fortsatte i Grand Prix Kür. Her opnåede de ikke mindre end 77,05%, hvilket er ekvipagens personlige rekord. De høje procenter rakte til en overbevisende sejr, ligeledes med over 2% ned til klassens nr to.


Ved det femstjernede CDI stævne i Compiegne, formåede ekvipagen endnu engang at slå en personlig rekord, da de i Grand Prix opnåede 73,16%, hvilket rakte til en 4. plads. I küren høstede parret endnu en grandprix placering til samlingen.


Under meget varme himmelstrøg i Pompadur, opnåede parret endnu to placeringer Grand Prix. Den ene placering tilmed en sejr i Grand Prix Special.


Til de Danske Mesterskaber i dressur i juli, blev Finckenstein TSF og Rikke Svane i det stærke felt, samlet placeret som nr 5.

Som absolut højdepunkt, skal nævnes den flotte 3. plads i küren med en pointscore på 76,5%


Årets sidste stævnedeltagelse blev ved World Cup stævnet i Zakrzow. Yderligere to placeringer i GP blev det til. Som højdepunktet skal nævnes 3. pladsen i den indledende Grand Prix.


Finckenstein TSF og Rikke Svane har nu intet mindre end 16 Grand Prix sejre, 10 andenpladser og 5 tredjepladser samt 36 øvrige placeringer.


Resultater 2016 »


2016 blev indledt med deltagelse ved det uofficielle Danmarksmesterskab for Trakehnere, her blev Finckenstein TSF og Rikke Svane uofficielle Danmarksmestre med et ridt der blev bedømt med over 81%. Ved samme lejlighed overrakt Schwadroneurs Mindepokal.

Efter denne succes deltog ekvipagen ved det 5 stjernede CDI stævne i imponerende Doha, i Grand Prix blev der indkasseret en 10.plads, og i den efterfølgende Grand Prix Kür blev der avanceret til en 7.plads.


Finckenstein TSF og Rikke Svane er i 2016 udtaget til landsholdets bruttotrup frem imod OL i Rio.


I maj måned deltog ekvipagen ved det 5-stjernede CDIO i Compeigne, her kunne Finckenstein TSF og Rikke Svane tilføjede endnu en Grand Prix sejr.


Herefter gik turen nord på, hvor ekvipagen i juni deltog ved Danmarksmesterskabet i dressur, her blev det til en samlet 5.plads. Efter DM fortsatte den nordlige stævnedeltagelse ved det 5-stjernede stævne i Falsterbo. Her blev der indkasseret to 2.pladser i henholdsvis Grand Prix hvor ekvipagen opnåede 72,4% og ligeledes i Grand Prix Kür, der blev honoreret med flotte 74,5%. Disse placeringer var toneangivende i den samlede 2.plads Danmark opnåede ved Nations Cup deltagelsen ved dette stævne.


Efteråret bød på ny højeste score i Grand Prix kür i Biarritz. Indledningsvis sejrede Finckenstein TSF og Rikke Svane i Grand Prix med 71,76%, og de gode takter fortsatte i Grand Prix Kür, hvor ekvipagen red deres hidtil højeste score hjem. En total score på hele 76,30% sikrede dem overlegent sejren.


Efter det flotte stævne i Biarritz, hentede ekvipagen endnu to Grand Prix placeringer hjem ved World Cup stævnet i Zakrzow. Hvor det i Grand Prix blev til en 6.plads, blev det i Grand Prix Kür til avancement til 5.pladsen med 73,74%.


For første gang, var Rikke Svane og Finckenstein TSF, i november, til start ved det firstjernede CDI i Madrid. Endnu engang satte ekvipagen personlig rekord, da de lørdag vandt Grand Prix klassen med 72,92%, og søndag blev placeret som nr 2 i Grand Prix Kür med flotte 75,575%.


Årets sidste stævnedeltagelse, blev ved World Cup kvalifikationsstævnet i Salzburg. Her red Rikke Svane og Finckenstein TSF en fornem 7.plads hjem i  Grand Prix. I den efterfølgende kürklasse blev ekvipagen honoreret med 74,896%, hvilket rakte til en 8.plads i et stærkt internationelt felt.


Finckenstein TSF og Rikke Svane har nu intet mindre end 13 Grand Prix sejre, 10 andenpladser og 3 tredjepladser samt 28 øvrige placeringer.


Resultater 2015 »


2015 var knap nok i gang inden Finckenstein og Rikke Svane demonstrerede at de ikke havde glemt præstationerne fra 2014. I Drachten startede parret ved det trestjernede CDI stævne. Her blev det til to imponerende sejre i Grand Prix og Grand Prix Special.

Herefter rejste ekvipagen til Doha for at deltage ved det 5 stjernede CDI stævne, og her indkasserede de en 5. plads i Grand Prix.

Ved danmarksmesterskabet i juni forbedrede parret sidste års præstation og blev nr. 4. En præstation der gav udtagelse til CDI 4* i Hagen. I et stærkt felt præsterede de at blive placeret som henholdsvis nr. 8 og 7 i Grand Prix og Grand Prix Special. Finckenstein TSF og Rikke Svane er herefter udtaget til at repræsentere Danmark ved EM i Aachen i august 2015.

Efteråret er blevet indledt i Saumur, hvor ekvipagen opnåede ny personlig rekord i Grand Prix Kür, hvor 75% rakte til en 3. plads.


Derefter gik turen til World Cup stævnet i Lyon hvor det blev til en flot 8. Plads i finalen.

Og årets sidste start blev ved det store German Masters stævne i Stuttgart, der ligeledes indgår i World Cup klassementet. Parret opnåede i det skrappe felt en placering i finalen med over 72% i küren.


Sammenlagt kan Rikke Svane og Finckenstein TSF nu se tilbage på 38 placeringer i Grand Prix


8 Sejre

7 x 2.pladser

3 x 3.pladser

21 x øvrige placeringerResultater 2014 »

 

I 2014 bragede Finckenstein for alvor frem i de højeste klasser. Året startede med den eftertragtede TSF-titel, en titel der symboliserer at Finckenstein er blandt de absolut bedste trakehnerheste i sporten. Titlen blev tildelt hingsten på baggrund af parrets stabile formkurve og adskillige placeringer i Grand Prix.

 

I Juni 2014 startede parret DM på Broholm, og mødte stor anerkendelse, da de snuppede 5.pladsen.

 

Resten af året blev markeret med flere resultater i Grand Prix. I Perl deltog ekvipagen i det 4-stjernede CDI stævne, og opnåede begge dage placeringer indenfor præmiepengene. Herefter gik turen til Hickstead, med deltagelse i det trestjernede CDIO stævne, hvor de opnåede endnu 3 flotte Grand Prix placeringer. Den flotte præstation bidragede til at Danmark for første gang vandt Nations Cup.

Sidst på året demonstrerede ekvipagen det målrettede arbejde ved det trestjernede CDI stævne i Saumur. Dette resulterede i to sejre. Finckenstein TSF vandt således både Grand Prix og Grand Prix Special.

Et succesfuldt år blev rundet af med deltagelse ved World Cup stævnet i Lyon, hvor ekvipagen opnåede deres første World cup placering.

 

Resultater 2013 »

 

I 2013 formåede Finckenstein og Rikke Svane at høste flere placeringer blandt de bedste. Parrets lange flotte resultatrække blev tilføjet endnu flere sejre i Grand Prix, samt flere placeringer i top tre.

 

Sonsbeck GP, placeret som nr. 3

Sonsbeck GP Kür, placeret som nr. 5

Sonsbeck GP Special, placeret som nr. 7

 

Kurtscheid Inter II, placeret som nr. 1

Kurtscheid GP, placeret som nr. 2

 

Linslerhof GP, placeret som nr. 1

Linslerhof GP Special, placeret som nr. 2

 

Sirzenicherhof GP, placeret som nr. 2

Sirzenicherhof GP Kür, placeret som nr. 1 

 

Resultater 2012 »

 

2012 blev endnu et succesfuldt stævneår for Finckenstein og Rikke Svane. Der med succes kravlede endnu et trin op af sværhedsgradens stige, og endte med adskillige placeringer i Grand Prix. Årets stævneliste herunder taler for sig selv:

 

Kurtscheid PSG, placeret som nr 1

Kurtscheid Inter I, placeret som nr 2

Kurtscheid S4, placeret som nr 1

Kurtscheid og Landesfinale i FAB-Cup, placeret som nr 1

 

Niederkrüchten PSG, placeret som nr 2

Niederkrüchten Inter I Kür, placeret som nr 2

 

Gut Haller, Kaarst-Büttgen S4, placeret som nr 2

Gut Haller, Kaarst-Büttgen Inter I Kür, placeret som nr 2

 

Trakehner Bundes Turnier, Hannover PSG, placeret som nr 1

Trakehner Bundes Turnier, Hannover S3, placeret som nr 1

Trakehner Bundes Turnier, Hannover Inter I, placeret som nr 1

Trakehner Bundes Turnier, Hannover Inter I Kür, placeret som nr 1

 

Sirzenicher Hof, Trier S9 (GP-niveau), placeret som nr 2

Sirzenicher Hof, Trier Grand Prix, placeret som nr 3

Sirzenicher Hof, Trier Grand Prix Kür, placeret som nr 7

 

FEI Leudelange, Luxembourg PSG, placeret som nr 4

FEI Leudelange, Luxembourg Inter I Kür, placeret som nr 6

 

Gut Auric, Krefeld S9 (GP niveau), placeret som nr 2

Gut Auric, Krefeld Grand Prix Kür, placeret som nr 1

 

Weiswampach Grand Prix, placeret som nr 2

Weiswampach Grand Prix Kür, placeret som nr 2

 

Finckenstein har altså været placeret i samtlige starter i 2012, fordelt på ikke mindre end 8 sejre, 9 andenpladser og henholdsvis én 3., 4., 6. og 7. plads.


Resultater 2011 »

 

2011 har været et fantastisk år for Finckenstein og Rikke Svane. I januar opnåede Finckenstein kåring i Stud-Book du Cheval de Selle Luxembourgeois, et varmblodsforbund i Luxembourg under W.B.F.S.H. Hvilket, helt fortjent, gav endnu mere travlhed i bedækningssæsonen.

 

I foråret vandt hingsten ikke mindre end 2 Prix St. Georg klasser,. Derudover blev det til 2 sejre i S3, samt en Intermediere I ** med ikke mindre end 70,8%.

 

Ved det tyske Trakehner Championat i Hannover lykkedes det ekvipagen at slå fast at de tilhører den absolutte top blandt samtlige trakehnerhingste i Tyskland. Efter en andenplads i kvalifikationen, vandt parret finaleklassen med 71,92%, og dermed blev Finckenstein vinder af den sværeste klasse under championatet, foran adskillige andre avlshingste.

 

Finckenstein har hele året fortsat sin imponerende udvikling, og mestre alle opgaver med højt humør. Ekvipagen træner nu de svære øvelser dagligt, og det forventes at Finckenstein slutter året af med debut i Grand Prix.


Resultater 2010 »

 

I 2010  opnåede Finckenstein, via sine præstationer i sporten, sin endelige kåring.

 

Efter succesfulde starter i MA og Prix St. Georg fortsætter ekvipagen deres positive udvikling hos Fie Skarsø i Luxembourg, hvor Finckenstein viser stor lyst og evne til de svære øvelser..

 

Resultater 2009»

 

Finckenstein præsterede i 2009 at blive dobbelt championatsvinder ved Trakehner Avlsforbundets Championatsfinaler. Med 72,4% var han helt suveræn i 7 års championatet. M-finalen blev endnu en succes, og ekvipagen blev dermed dobbelte championatsvindere.

 

I Oktober 2009 sluttede Finckenstein stævnesæsonen af med debut i Prix St. Georg, en særdeles overbevisende debut, hvor ekvipagen endnu engang indtog sejrsskamlen som nr. 1.

Teamwork.....

makes the dream.....

  work